top of page
Winston Vogelsand

Rere per zogjte. Permban copeza  guackash midhjesh, vaj glikanxoje etj. Mjaft higjenik dhe i paster mikrobiologjikisht. Pastrojeni kafazin e zogut te pakten 2-3 here ne jave.

Udhezime: Ruajeni reren ne ambiente te thata.

Winston Vogelsand

Lek80,00Price
bottom of page