top of page

Rossmann & Lala qe nga viti 2009, duke operuar nepermjet rrjetit te supermarketeve ne Tirane, Durres, Fier, Vlore, Sarande dhe ne Shkoder.

Per me shume informacione mbi dyqanet dhe vendodhjet e tyre, klikoni ne foto. 

1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
1/0
bottom of page