top of page

HISTORIA JONE

         

          Rossmann drogeriemarkt i ka fillesat qe nga viti 1972 ne Hannover, Gjermani.

 

Tashme numeron mbi 5000 dyqane ne vende te ndryshme te Europes si Gjermani, Poloni, Hungari, Spanje, Turqi etj. Kualiteti Gjerman ndodhet ne Shqiperi ne emrin Rossmann & Lala qe nga viti 2008, duke operuar nepermjet rrjetit te supermarketeve ne Tirane, Durres, Fier, Vlore, Sarande, Shkoder, Lezhe dhe ne Korçe. Kompania Rossmann & Lala ka si distributor kryesor dhe te vetem kompanine meme Rossmann ne Gjermani.  

 

Ofron per konsumatoret larmishmeri produktesh nga markat me te njohura Gjermane dhe me gjere, me kualitet 100% Gjerman, per kujdesin personal, kozmetike te shumeanshme, ushqime bio per femije dhe te rritur, ndihmues shtepiak etj. 

Rossmann prej disa vitesh eshte pozicionuar edhe ne Kosove, ku numeron 13 dyqane per momentin. 

Se shpejti Rossmann & Lala vjen me hapjen e disa dyqaneve....

Rossmann_Hochregallager_in_Burgwedel.jpg
enxhi .JPG
bottom of page