top of page
10 in 1 Dream Primer

10 funskione ne 1 produkt te vetem.

Primeri i enderrave nga firma Catrice. Multi funksione te domosdoshme per fytyren si :

-hidraton butesisht lekuren,

-ka efekt kunder rrudhave,

-krijon shkelqim natyral ne fytyren tuaj,

-mbron lekuren kunder ndotjes dhe njollave,

-poret tuaja do te jene shume here me te minimizuara,

-ngjyre e njetrajtshme ne fytyre,

-mbulon problematikat ne lekure,

-si dhe mbron nga rrezet e diellit me spf 15.

10 in 1 Dream Primer

Lek975,00Price
bottom of page