top of page
Alouette Trinkhalme Papier 48 Stk

Pipa plastike me tre nuanca. Per lehetesimin dhe shijimin e  pijeve te lengshme. Paketimi permban  48 cope. 

Alouette Trinkhalme Papier 48 Stk

Lek490,00Price
bottom of page