top of page
Altapharma ALTAPHARMA BLUTORANGE-SANDDORN BONBONS

Karamele me qitro te kuqe dhe hipofe. Pa laktoze, gluten dhe sheqer. Me embelsues dhe me vitaminen C. Produkti permban 20cope.

Altapharma ALTAPHARMA BLUTORANGE-SANDDORN BONBONS

Lek130,00Price
bottom of page