top of page
altapharma Bewusst Abnehmen Glucomannan Sättigungskapseln

Kapsula ngopje per humbjen e peshes trupore.

Shperbehet ne stomak dhe fal vetive  natyrale te fryrjes se perberesit merr shumefish volum nga volumi i saj origjinal.

 

altapharma Bewusst Abnehmen Glucomannan Sättigungskapseln

Lek995,00Price
bottom of page