top of page
altapharma Brausetabletten Magnesium 400

Tableta me magnez 400 + Vitamina C + E ( 15 tableta )

Tabletat jane me shije limoni dhe qitroje . Kane vitaminen C + E dhe nuk permbajne laktoze dhe sheqer .

altapharma Brausetabletten Magnesium 400

Lek165,00Price
bottom of page