top of page
Altapharma D3 + K2 Tropfen

Suplement dietik me vitamince D3 dhe vitamine K2.

Vitamina D3 mbeshtet funksionimin normal te sistemit imunitar, ruajtjen e kockave, dhembeve si dhe funksionimin normal te muskujve.

Altapharma D3 + K2 Tropfen

Lek655,00Price
bottom of page