top of page
altapharma Darm Komplex

Suplement ushqimor me vitamina baktere te acidit laktik dhe inuline.

Tabletat kane ne perberjen e tyre vitamine B2, B6, vitamine C dhe acid folik.

Kontribuojne ne funksionimin normal te sistemit imunitar. Paketimi permban  24 kapsula. 

altapharma Darm Komplex

Lek980,00Price
bottom of page