top of page
Altapharma Eisen

Tableta me hekur dhe vitamin C + B. Hekuri sherben per krijimin normal te rruazave te kuqe te gjakut. Vitamina C rrit marrjen e hekurit. E pershtatshme per veganet.

Altapharma Eisen

Lek655,00Price
bottom of page