top of page
ALTAPHARMA FRANZBRANNTWEIN MIT CAMPHER

Alkool per masazhimin e trupit me kamfor. Nxit qarkullimin e gjakut ne lekure dhe kontribuon ne mireqenien e pergjithshme te trupit si per shembull pas aktiviteteve sportive. Gjithashtu produkti mbeshtet trajtimin e dhimbjeve te muskujve dhe ndrydheve apo nxjereve te gjymtyreve. Parmban vaj te pishes se malit i cili ju dhuron nje arome te kendshme dhe efekt qetesues

ALTAPHARMA FRANZBRANNTWEIN MIT CAMPHER

Lek410,00Price
bottom of page