top of page
Altapharma Haar Intensiv

Per floke te shendetshem dhe te forte. Tabletat intensive te flokeve altapharma mbeshtesin furnizimin me lende ushqyese, me vitamina te zgjedhura dhe elemente gjurme: biotina, seleni dhe zinku kontribuojne ne mirembajtjen e flokeve. Vitaminat B1, B2, B6, B12 kane nje funksion qendror ne metabolizmin e energjise qelizore dhe plotesojne njera-tjetren. Biotina, seleni dhe zinku ndihmojne ne ruajtjen e flokeve normale. Bakri kontribuon ne pigmentimin normal te flokeve. Pa gluten i pershtatshem per veganet.

Altapharma Haar Intensiv

Lek490,00Price
bottom of page