top of page
Altapharma  Isländisch Moos Halspastillen

Tableta nga firma “Altapharma” kunder kolles dhe ngjirjes se zerit.
Mbrojne mukozen e fytit dhe pjesen e brendshme te gojes.
Pa laktoze dhe pa gluten.
Nje paketim permban 40 kapsula

Altapharma Isländisch Moos Halspastillen

Lek375,00Price
bottom of page