top of page
Altapharma Kalt-/Warm-Kompresse.

Komprese per perdorim te ngrohte dhe  te ftohte. E pershtatshme per ne mikrovale. Kompresa ka funksionin e disa perdorimeve. Sherben kur keni : ndrydhje, enjtje, pickime insektesh, dhimbje muskulare, dhimbje koke dhe dhembi. Perdorim i ftohte: futeni komresen 2 ore para perdorimit, ne frigorifer deri ne -18°C. Perdorim te ngrohte: ngroheni, lereni ate rreth 4 min ne uje te nxhete deri ne 80°C. 

Altapharma Kalt-/Warm-Kompresse.

Lek165,00Price
bottom of page