top of page
altapharma Knoblauch Kapseln

Suplement ushqimor ne trajte kapsule me hurdha, inuine dhe vitamine B1.

Përveç hudhrës dhe inulinës me fibra, receta e kapsulave të hudhrës Altapharma është e rrumbullakosur me vitaminë B1, e cila mbështet funksionin normal të zemrës dhe metabolizmin normal të energjisë.

Hudhra dhe vitamina B1 kontribuojnë në funksionimin normal të zemrës.
Hudhra ndihmon në ruajtjen e niveleve normale të kolesterolit.

altapharma Knoblauch Kapseln

Lek655,00Price
bottom of page