top of page
Altapharma Kohlenhydrat-Reduktion Aktiv

Tableta per reduktimin e aktivitetit te karbohidrateve nga Altapharma. Permban 100% elemente veprues bimore, pa ngjyrues artificial dhe pa elemente konservuese. Produkti eshte i pershtatshem per humbjen ne peshe. Rezultat efektiv ne perdorimin e rregullt te tyre.

Altapharma Kohlenhydrat-Reduktion Aktiv

Lek815,00Price
bottom of page