top of page
Altapharma  Kollagen + Hyaluron Trinkampullen

Ampula me kolagjen dhe hialuron.

Me e mira per fytyren tuaj sapo mberriti.
Peptidet e kolagjenit zvogelojne thellesine e rrudhave duke cuar ne reduktimin e tyre.
Ndihmojne ne permiresimin e elasticitetit te lekures.
Produkti me aromen e mangos, ka nje kompleks ushqyes te peptideve te kolagjenit, acidit hialuronik, vitaminave dhe zinkut.
Vitamina C ndihmon ne formimin normal te kolagjenit dhe funksionimin normal te lekures. Gjithashtu vitamina C dhe E jane te perfshira ne mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidues.
Mbrojeni produktin nga nxehtesia dhe lageshtia. Nuk eshte i pershtatshem per femije dhe nen 18 vjec.
Pini nje ampule cdo dite ne nje vakt, tundeni para konsumimit.

Altapharma Kollagen + Hyaluron Trinkampullen

Lek3.270,00Price
bottom of page