top of page
Altapharma Mango Orange Bonbons

Altapharma Mango dhe portokall, shije pa sheqer dhe freskuese. Aroma ekzotike dhe e ëmbël e mangos harmonizohet me freskinë e hidhur të portokallit. Ato janë një pije freskuese e shijshme për çdo rast. Me vitaminë C., pa sheqer, me ëmbëlsues, pa laktozë, pa gluten.

Altapharma Mango Orange Bonbons

Lek130,00Price
bottom of page