top of page
Altapharma Omega 3-6-9 Kapseln

 

Kapsula altapharma Omega 3-6-9.  EDP ​​dhe DHA kontribuojne ne funksionimin normal te zemres ALA ndihmon ne ruajtjen e niveleve normale te kolesterolit ne gjak.

Altapharma Omega 3-6-9 Kapseln

Lek490,00Price
bottom of page