top of page
Altapharma Schwangerschafts-Vitamine + DHA.

Kap-sula per grate shtatzena,  per grate qe deshirojne te kene femije dhe per grate qe japin gji. Kapsula e bardhe: me 600ug acid folik dhe 17 lende te tjera ushqyese te rendesishtme. Kapsula e verdhe: me acidet yndyrore omega-3 dha (225g) dhe epa(45mg).

Altapharma Schwangerschafts-Vitamine + DHA.

Lek655,00Price
bottom of page