top of page
altapharma Zink + Histidin + Cystein Depot Tabletten

Suplement dietik me zink, histidine dhe cisteine.

Mbeshtet funksionimin normal te sistemit imunitar dhe ndihmon ne mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. Kontribuon ne ruajtjen e lekures, flokeve dhe thonjeve.

altapharma Zink + Histidin + Cystein Depot Tabletten

Lek490,00Price
bottom of page