top of page
ALTERRA GESICHTSÖL LAVENDEL

Vaj organik për fytyren. Furnizon lëkurën e thatë me lagështi qetësuese dhe qetëson zonat e stresuara të lëkurës. Përveç vajit të vlefshëm organik të livandos, formula përmban vaj të butë organik bajameje dhe vaj organik rigjenerues të butë të arrës së makadamisë. Është i përshtatshëm për një masazh relaksues të fytyrës, përkëdhel lëkurën dhe e lë lëkurën të ndjehet e lëmuar.

ALTERRA GESICHTSÖL LAVENDEL

Lek545,00 Regular Price
Lek435,00Sale Price
bottom of page