top of page
Alterra NATURKOSMETIK Anti-Age Make-up.

Fondatine me hialuron te 3-fishte dhe faktor mbrojtes SPF 15.
I dhuron lekures hidratim, butesi, mbulim dhe cehre te persosur.
I pershtatshem per lekurat ne moshe.

Alterra NATURKOSMETIK Anti-Age Make-up.

Lek735,00Price
bottom of page