top of page
Alterra NATURKOSMETIK Glow Primer

Primer Alterra Glow përgatit në mënyrë optimale lëkurën për make up-in dhe çehreja rafinohet.

Vaji organik i bërthamës së kajsisë e mban lëkurën të butë dhe të zhdërvjellët, acidi hialuronik i jep lëkurës lagështi dhe zbut linjat e thatësisë. 

Me duo hialuron dhe vaj organik të bërthamës së kajsisë
 

Alterra NATURKOSMETIK Glow Primer

Lek655,00Price
bottom of page