top of page
Alterra NATURKOSMETIK Mizellenwasser Bio-Alge.

Uji micellar Altera, me permbajtje te  algave organike, me ekstraktin e kastravecit dhe surfaktante te bute, pastron butesisht lekuren tuaj te fytyres. Perdoret per te gjitha llojet e lekurave.

Alterra NATURKOSMETIK Mizellenwasser Bio-Alge.

Lek375,00Price
bottom of page