top of page
Alterra NATURKOSMETIK Nordic 24h Tagescreme

Krem dite per fytyren, pa ngjyrues dhe aromatizues artificiale. 
I dhruon lekures ndjesi te paster, te bute dhe shume hidratuese. 
I testuar dermatologjikist. 

Alterra NATURKOSMETIK Nordic 24h Tagescreme

Lek705,00Price
bottom of page