top of page
Alterra NATURKOSMETIK Premium Pflegeseife Bio-Aloe Vera

Sapu perkujdeses per duart me perberje te aloe veras bio dhe me vajra bimore. Formula e bute me perberes te perzgjedhur, shkumon dhe pastron butesisht lekuren. Aloe vera organike dhe vaji i ullirit, perkujdesen per lekuren tuaj dhe i dhurojne hidratim. Produkt vegan.

Alterra NATURKOSMETIK Premium Pflegeseife Bio-Aloe Vera

Lek410,00Price
bottom of page