top of page
Alterra NATURKOSMETIK Retinol Effekt-Serum

Serum me efekt Retinoli dhe Bakuchiol

Produkt vegan, pa ngjyrues artificial, pa alkol, pa aromoatizues dhe pa produkte te vajit mineral. Formula ekspluzive vepruese rigjeneron dhe zbut lekuren. Me kombinimin inovativ te serumit me efekt retinol per kujdesin e lekures  dhe retinol dhe si nje suplement dietik oral, mundeson produkti perkujdesje per lekuren tuaj nga brenda dhe jashte . Dy komponenter kunder plakjes formojne unitetin e persosur per kujdesin modern te lekures. 

Alterra NATURKOSMETIK Retinol Effekt-Serum

Lek655,00Price
bottom of page