top of page
Anti-Haarwuchs-Serum.

Serum kunder rritjes se qimeve.

Produkt vegan. Pa mikroplastike. Produkti redukton rritjen e qimeve te padeshiruara ne fytyre dhe ne trup. Njekohesisht serumi redukton rritjen e qimeve nen lekure. 

Anti-Haarwuchs-Serum.

Lek815,00Price
bottom of page