top of page
Anti-Pigmentflecken Sonnencreme

Krem ne trajte fluide me mbrojtje ndaj diellit me SPF 50!
Krem mborjtes ndaj diellit me pigment dhe me mbrojtje te larte. Ai mbron lekuren nga demtimi i rrezeve UVA-UVB, nga plakja e parakohshme, nga formimi i njollava te reja te pigmentit te shkaktuara nga dielli dhe redukton ato ekzistuese.

Anti-Pigmentflecken Sonnencreme

Lek2.620,00Price
bottom of page