top of page
Antikal Kalkreiniger Classic

Spray kunder kalkut, per ne banje, dush, lavaman etj. Heq njollat e ujit dhe mbetjet e kalkut, grumbullimeve gelqerore. produkti permban 750ml. 

Antikal Kalkreiniger Classic

Lek375,00Price
bottom of page