top of page
Australian Bodycare Intim Shave

Xhel rroje për zonën intime me vaj natyral të pemës së çajit Australian . Rruajtje intime pa skuqje dhe qime të rritura Formuluar në mënyrë specifike për të minimizuar goditjet e briskut, qimet e rritura, djegiet e briskut dhe skuqjen që ndodhin shpesh pas rruajtjes . Vlera miqësore e pH e zonës intime i testuar dermatologjikisht 100% vegan .

Australian Bodycare Intim Shave

Lek1.635,00Price
bottom of page