top of page
Bübchen Sensitiv Gesichtscreme LSF 50+.

Krem sensitive, per lekuren e ndjeshme te fytyres te bebave dhe femijeve.  Me faktor mbrojtes nga dielli +50 , e larte, e pershtatshme edhe per trupin. Reziston ne uje, mbron menjehere me UVA dhe UVB, pa parfum, pa lende ngjyruese.

Bübchen Sensitiv Gesichtscreme LSF 50+.

Lek815,00Price
bottom of page