BABYDR.ERDBEERKEKS 2017

Biskota të vogla me përbërës të zgjedhur organikë.

Me shije frutash vecanërisht të luleshtrydhes. Te buta dhe ideale për duart e vogla të bebeve.

BABYDR.ERDBEERKEKS 2017

Lek175,00Price