top of page
BABYDR.QUE 90G APFEL BANANE

Pure e përbërë nga 100 % fruta organike. Përdoret pas muajit të 6 të bebeve. Me shije banane dhe molle, pa sheqer të shtuar.

BABYDR.QUE 90G APFEL BANANE

Lek80,00Price
bottom of page