top of page
Babydream Bio Stilltee Kräuter

Caj bimor pa sheqer dhe arome ,me perberje glikanxo, koper, qimnon dhe lule limoni.. Perdoret gjate periudhes se shtatzanise.Nxit prodhimin e qumeshtit tek nenat. Bustinat jane hermetike dhe e ruajne aromen.Keshillohet te pihet ne perfundim te shtatzanise si mbeshtetje te prodhimit te qumeshtit te nenes. Gjate gjithe kohes se dhenies me gji keshillohen 3-4 filxhane caji gjate dites. Futeni bustinen ne 200 ml uje te zier dhe lereni per 5 minuta. Caji shijon i ftohte dhe i ngrohte. 

Babydream Bio Stilltee Kräuter

Lek295,00Price
bottom of page