top of page
Babydream Gute Nacht Pants Größe M

Panolina per djem dhe vajza deri ne 12 ore thatesi, te moshes nga 4 - 8 vjece( pesha 17-30kg). Panolinat jane ne formen e pantallonave te nates dhe mbron femijen tuaj ne menyre te sigurt gjate nates.

Babydream Gute Nacht Pants Größe M

Lek950,00Price
bottom of page