top of page
Babydream Sonnencreme LSF 50+.

Babydream Sun SPF 50+, ofron nje nivel shume te larte mbrojtjeje , sidomos per lekurat e ndjeshme ndaj diellit per bebet dhe femijet. Mbron menjehere me UVA  me mbrojtje qelizore IR-A. rezistente ndaj ujit, pa alkol.

Babydream Sonnencreme LSF 50+.

Lek655,00Price
bottom of page