top of page
Bebe Pflege Gloss Lip Shaker Paris

Zbutes dhe njekohesisht shkelqyes per buzet nga linja Bebe.  Zbut dhe hidraton lekuren e buzeve. Me nje arome te mrekullueshme.

Bebe Pflege Gloss Lip Shaker Paris

Lek655,00Price
bottom of page