top of page
BestView Augentropfen Medizinprodukt 5,25 ml.

Pika per syte, mbrojne dhe njomin syte e thate. Produkti eshte i pershtatshem per persona qe mbajne lente. Ampulat jane te pershtatshme ne shtepi dhe gjate rruges. Paketimi permban 15 ampula.

BestView Augentropfen Medizinprodukt 5,25 ml.

Lek340,00Price
bottom of page