top of page
BestView Augentropfen mit Hyaluron Medizinprodukt 15 ml.

Pika me hyaluron per syte. Pikat njomin syte e thata kur keni pengesa nga perdja. Ulin acarimet dhe lehtesojne syrin per kohe te gjate nga ankesat (i ftohti, pluhuri, tymi). Te pershtatshem per persona qe mbajne lente. 

BestView Augentropfen mit Hyaluron Medizinprodukt 15 ml.

Lek980,00Price
bottom of page