top of page
Biff Pro Nature 750 ML.

Spray per pastrimin e tualetit dhe te WC-se. 99.9%e elementeve perberese te produktet jane perberes natyral. Spray pastron kalkun dhe papastertite ne te gjithe siperfaqen e tualetit. 

Biff Pro Nature 750 ML.

Lek325,00 Regular Price
Lek245,00Sale Price
bottom of page