top of page
Blend-a-dent Complete Extra Stark Neutral Super-Haftcreme

Krem forcues neutral extra i forte per protezat e plota dhe te pjesshme. Ka force ekstra per qendrimin e protezave. Mbron nga mbetjet e ushqimit dhe qendron ne menyre te rehatshme.Fikson protezen ne vendin e duhur duke mos lejuar levizjen.

Blend-a-dent Complete Extra Stark Neutral Super-Haftcreme

Lek435,00Price
bottom of page