top of page
C2care Honigblond

Boje profesionale pa amonjak. Ngjyre bjonde mjalti. Formule e re me 30% me shume force dhe butesi mendafshi per floket tuaj. 

C2care Honigblond

Lek735,00Price
bottom of page