top of page
Cat Yums + Leberwurst

Ushqim per macet me mish pule dhe bar macesh. Ushqim plotesues, pa sheqer. Ne perberjen e tij ka me shume se 70 % mish.

Cat Yums + Leberwurst

Lek215,00Price
bottom of page