top of page
Catrice HD liquid coverage

Make up matt likuid nga firma Catrice.  Per nje qendrueshmeri make up-i deri ne 24 ore. 

Vjen ne forme kremoze. Perhapet lehtesisht dhe ne menyre te njetrajtshme ne te gjithe fytyren. 

Catrice HD liquid coverage

Lek1.140,00Price
bottom of page