top of page
Catrice Light Illusion Loose Banana Powder

Puder per fytyren, e pasur me argjile te verdhe e cila eshte e pershtatshme per te gjitha llojet dhe tonet e lekures. Vendoseni pluhurin ne fytyre, per nje perqendrim te bute dhe te kendshem pas vendosjes se make up-it tuaj. Efekti pak ndriçues siguron nje ngjyrosje te gjate dhe te persosur fale formules se tij jo shume te shkelqyeshme. 

Pluhuri lirshem mund te perdoret ne te gjithe fytyren ose per te fiksuar make up-in ne zona te caktuara te fytyres. 

Catrice Light Illusion Loose Banana Powder

Lek895,00Price
bottom of page