Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow Palette 020 Feel gold

Highlighter ne forme pudre me 3 nuanca te embla. Duke nisur nga shkelqimi me i bute, i mesem dhe deri ne shkelqimin bronx te forte. Ne kete menyre keni mundesine per ta pershtatur kete highlighter ne formen me te mire te mundshme gjate make up-it tuaj. Highlighter te lehte gjate paradites, te mesem ne pasdite apo edhe me te forte bronxato gjate mbremjeve ku duhet te dukeni edhe me glamur. 

Ngjyrat mund t'i perdorni si te vetme ose duke i bere nje kombinim te perbashket perfekt midis tyre. 

Catrice Luminice Highlight & Bronze Glow Palette 020 Feel gold

Lek1.140,00Price