top of page
Colgate smile for good Zahnpasta

Paste dhembesh per mbrojtjen e perditshme te tyre. 
Pastron dhe lustron dhëmbët ne menyre perfekte.

Ruan lagështinë natyrale te dhembeve.

Colgate smile for good Zahnpasta

Lek410,00Price
bottom of page